Νέα Επιδοτούμενα προγράμματα

 • ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (υποβολή αιτήσεων από 22/12/2022 )   

  Το πρόγραμμα αφορά την επανακατάρτιση ή/και αναβάθμιση των ψηφιακών και «πράσινων» δεξιοτήτων έως 150.000 εργαζομένων/μισθωτών στον Ιδιωτικό Τομέα με θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών συνολικά (12 δια ζώσης εκπαίδευση, 48 σύγχρονη και 20 ασύγχρονη τηλεκατάρτιση). Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 5€/ώρα ( συνολικά 400 ευρώ) .

 • Ετοιμάζεται μια νέα επιδότηση που θα αφορά εργαζόμενους και ανέργους: 
  Ο Ατομικός Λογαριασμός Δεξιοτήτων

  Παρέχει σε εργαζόμενους και ανέργους έναν προϋπολογισμό ( έως 1500 ευρώ)  που θα μπορούν να δαπανούν για κατάρτιση με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητάς τους.

  Ο δικαιούχος οφείλει να εξαργυρώσει τις χρηματικές/ πιστωτικές του μονάδες αποκλειστικά σε υπηρεσίες συμβουλευτικής ή/και κατάρτισης ή/και πιστοποίησης από παρόχους που ανήκουν στο Μητρώο Επιλέξιμων Παρόχων

 • ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ 80.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ με ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΩΣ 1.000€ .    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 • 15-5-2022 :Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας 2022-2023 , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας για να πληροφορηθούν αν είναι τελικά επιτυχόντες και να ενημερωθούν για τις περαιτέρω ενέργειες τους ως προς την ένταξη τους στην εργασία . Κάνε το πρόγραμμα στην πόλη σου , στα Μέγαρα!